Aniol readmissió

L’Aniol, de Santpedor, treballava fent tasques d’advocat a un despatx d’advocats de Vic. Tot i això, estava contractat com a auxiliar administratiu amb contracte temporal de 3 mesos i un sou de 690€/mes per 30 hores setmanals.

Des del primer dia l’Aniol va mostrar la seva disconformitat amb aquest sou i categoria professional, fet reconegut per l’empresa, que s’havia mostrat disposada a negociar. Amb tot, passats els 3 mesos l’Aniol es va trobar amb una renovació de 9 mesos amb les mateixes condicions.

Davant d’aquesta situació, l’Aniol va acceptar la renovació amb vistes a negociar en un futur una millora, mostrant de nou el seu malestar. Aquest fet va indignar un dels empresaris, que va intentar arrencar de les mans de l’Aniol aquest contracte acabat de firmar.

L’endemà l’Aniol va arribar a la feina només per trobar-se amb la carta d’acomiadament damunt la taula. Els motius? Segons l’empresa: falta de confiança. Nosaltres, però, ho tenim clar: l’Aniol ha estat acomiadat per reclamar millores laborals i per això exigim #AniolReadmissió!