La lluita dona fruits: Victòria a Inox Designers!

Després d’una llarga lluita, s’ha aconseguit una sentència favorable en el judici que els treballadors d’Inox Designers manteníem contra aquesta empresa. D’aquesta manera hem aconseguit que es reconegui l’extinció de contracte per incompliment de l’empresa (i, conseqüentment, el dret a cobrar l’atur), així com els sous impagats i la quitança. Recordem que hem aguantat més de sis mesos sense cobrar el sou ni rebre cap mena d’ingrés, i que per tant aquest és un desenllaç durament esperat.

Volem celebrar aquesta sentència ja que suposa, a part d’una gran notícia i motiu d’alegria pels treballadors d’Inox Designers, una nova demostració de que la perseverança en la lluita sindical dona els seus fruits: victòries i millores en la vida de la classe treballadora.

Tot i aquesta felicitat que avui compartim, deixem igualment clar que restarem atents a l’actitud de l’empresa per garantir que aquesta compleixi amb el mandat judicial.

Finalment, agraïm a totes les persones que s’han mobilitzat i s’han preocupat pel conflicte la seva aportació. En aquest sentit, informem que properament farem pública la data d’una trobada festiva, amb l’objectiu de celebrar aquesta victòria amb tots vosaltres.

Visca la lluita de la classe obrera!