Inox Designers, exigim solucions

Avui hem convocat una roda de premsa per fer públic el cas que es viu a l’empresa Inox Designers i la demanda presentada a Inspecció de Treball.

L’estiu passat els treballadors i treballadores d’Inox Designers van començar a rebre retards i retallades en el cobrament dels salaris, fet que s’intenta pal·liar acordant amb l’empresa el pagament del salari amb dos terminis mensuals. Un acord que s’incompleix des del principi.‬ Des del desembre de l’any passat l’impagament del salari és total. Amb el pas de les setmanes això provoca situacions d’estrés i depressió a bona part de la plantilla per la inestabilitat econòmica que suposa la situació, obligant-los a agafar la baixa laboral. ‪Una baixa que tampoc els es pagada, ni per l’empresa ni per la mútua que aquesta té contractada. Aquestes circumstàncies deixen a la plantilla sense cap ingrés des de fa mesos ni la possibilitat de trobar una nova feina, ja que Inox Designers es nega també a acomiadar-los.‬ ‪Totes aquestes agressions han portat a bona part dels treballadors, entre ells l’únic membre del comitè d’empresa, a recórrer a la via judicial mitjançant denúncia.‬ ‪Sabem, però, que aquesta via és lenta i que només la lluita dona fruits. Per això avui hem interposat una demanda d’actuació a Inspecció de Treball com a mitjà de pressió mentre seguim exigint a l’empresa que s’avingui a seure amb nosaltres i desencallar la situació.‬

‪Fem una crida a totes les treballadores i treballadors de la comarca i d’arreu a la solidaritat amb els companys i a restar atentes a futures convocatòries.‬ ‪Perquè la força és nostra: a Inox Designers exigim solucions!